Coperpol1

Dakleer Coperpol Leislag Zwart 470K24 rol a 5m.

Dakleer Bosscoverl Leislag Zwart 470K24 rol a 5m.

Dakleer Bosscoverl Leislag Zwart 470K24 rol a 5m.
€ 49,00 per stuk(s)
(incl. BTW)

Bosscover 470K24 zwart mineraal/ Cristal Black.
Rol afmeting: 1.00 x 5.00m.

BossCover APP 470K24 zijn hoogwaardige, bitumineuze dakbedekkingen die uit plastomeerbitumen zijn samengesteld, versterkt met een polyester composiet wapening. Dit membraan is ontworpen om te fungeren als de toplaag in zowel één- als meerlaagse dakafdichtingssystemen. De bovenzijde is voorzien van een laag zand, terwijl de onderzijde is uitgerust met een wegbrandfolie voor gemakkelijke installatie.


Deze bitumen dakbedekking is uitermate geschikt voor het wind- en waterdicht maken van diverse dakconstructies. Het membraan biedt duurzame bescherming tegen weersinvloeden en is een betrouwbare keuze voor projecten met uiteenlopende specificaties.
Het voldoet aan strikte kwaliteitsnormen en is een hoogwaardig product met bewezen prestaties. Een garantie voorzekerheid en duurzaamheid op het gebied van dakafdichting.

De BossCover Bitumen dakbedekking biedt een breed scala aan toepassingsmogelijkheden voor zowel platte als hellende daken. Dankzij de hoogwaardige eigenschappen en duurzaamheid kan dit membraan in verschillende situaties worden gebruikt.