Golfplaat zwart Lengte 2,44m

Golfplaat zwart Lengte 2,44m

golfplaat zwart

Golfplaat zwart Lengte 3,05m

Golfplaat zwart Lengte 2,75m

Golfplaat zwart Lengte 2,75m
€ 36,00
(incl. BTW)

Vezelcement plaat (asbestvrij)

Lengte: 2.75m

Breedte: 1.10m.

Werkende breedte: 1.05m.

Golfmaat: 51 / 177

 

 

Vezelcement golfplaten van Landini

Landini vezelcement golfplaten zijn dubbelgeperste vezelcement golfplaten die onder andere toegepast worden in stallen- en utiliteitsbouw. De platen kunnen tevens toegepast worden op (fietsen)stallingen en schuren.

 

Kwaliteit

Landini golfplaten zijn ijzersterk door hun dubbele persing. De productielijnen van Landini zijn met de nieuwste techniek uitgerust. Elke golfplaat wordt door een HATSCHEK machine met een druk van 3500T/m2 geperst. Dit garandeert een ongekend hoge densiteit en homogeniteit. De fabriek van Landini is de grootste productielocatie voor vezelcement golfplaten in Europa. De productiecapaciteit bedraagt meer dan 10 miljoen vierkante meter per jaar. Tientallen jaren ervaring en research staan garant voor ongekende kwaliteit.

De nieuwste innovatie van Landini is de nieuwe TC-coating. Bij deze techniek wordt de bovenste cementlaag van de golfplaat al door en door gekleurd met pigmenten. Hierna wordt de plaat met een primer gecoat en vervolgens gedroogd. Nadat de plaat gedroogd is wordt de uiteindelijke coating aangebracht, waarna de plaat nogmaals verwarmd en gedroogd wordt. Dit resulteert in een drielaags coating waarop 10 jaar garantie gegeven wordt.


Landini golplaten zijn:

· Sterk, door dubbele persing (schokbestendigheid van 900 Joule)

· Onbrandbaar

· Weersbestendig

· Asbest vrij

· Eenvoudig en snel te monteren

· Veilig door eigen sterkte en ingebouwde veiligheidsstrippen

· Onderschreven door CE-markering, ISO 9001 normering en voorzien van acht landelijke keurmerken zoals

· Voorzien van KOMO-certificaat en voldoen aan de strenge Duitse Zulassung

 

Garantie

Landini golfplaten worden geleverd met 10 jaar fabrieksgarantie op de fysieke eigenschappen van de golfplaat. Op de TC-coating (de standaard kleur zwart) wordt een garantie van 10 jaar gegeven.  De garantie omvat niet alleen het leveren van vervangende materialen, ook de arbeid (demontage en montage) en het afvoeren van de oude materialen valt onder de garantie. U kunt alleen aanspraak maken op de garantie als u de golfplaatbout bevestiging gebruikt zoals hieronder omschreven.

 

Op dit moment is dit artikel niet meer op voorraad! Leverbaar vanaf circa 12 juni 2020.