randsealer

Randsealer 250gr

Powerprime

Powerprime 12mm 122x250cm

Linopaint 18mm XXL 153x310cm

Linopaint 18mm XXL 153x310cm
€ 245,00 per stuk(s)
(incl. BTW)

LINOPAINT wit/lichtgrijs 20 jaar garant FSC

 

Afmeting: 153x305cm

Dikte: 18mm

 

LINOPAINT is een multiplexproduct dat kruislings is opgebouwd uit duurzame okoumé fineren. Deze plaat is voorzien van een schilderklare melamine filmlaag van 280 gr/m2 (1 zijde lichtgrijs / andere zijde wit) waardoor deze direct dekkend afgeschilderd kan worden.

Okoume is een zachtroze houtsoort met een gelijkmatige structuur. Dit product verenigt slijtvastheid met hoge kwaliteit en leent zich bij uitstek voor toepassingen buiten zoals; boeiboorden, overstekken, reclameborden en de buitengevel waar sterkte en duurzaamheid een pré zijn.

 

Wij adviseren om de zaagranden en boorgaten van de plaat 2 maal te behandelen met een randsealer en daarna een dekkend verfsysteem in één laag aanbrengen op zowel voor- en achterkant. Volg nadrukkelijk de verwerkingsvoorschriften van de (verf)producent op. Slechts licht ontvetten en opschuren alvorens het aanbrengen van de verflaag, dus arbeids- en tijdbesparend en u minder verf benodigd bent. Dit product heeft 20 jaar garantie op delaminatie, mits voldaan word aan bovenstaand advies.

 

Wij zagen Linopaint platen op maat, professioneel en met een korte levertijd!

Hoe werkt het? Voeg het aantal hele platen toe aan uw winkelwagen, bestel en bepaal of u het afhaalt of laat bezorgen.

Stuur daarna een mail naar info@vleutenbouwmaterialen.nl met uw bestelnummer en geef aan welke platen in welke maten gezaagd dienen te worden. Binnen 24 uur kunt u de platen afhalen, of de platen worden bezorgt op de afgesproken leverdatum.

Rest stukken kunnen in overleg meegestuurd worden.

Zaagkosten in overleg.