0

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Meer afbeeldingen

Linopaint 12mm 122x250cm

Schrijf de eerste review over dit product

€ 80,00 per stuk(s)
(incl. BTW)

Snel overzicht

Linopaint 12mm 122x250cm

LINOPAINT wit/lichtgrijs 20 jaar garant FSC


Afmeting: 122x250cm
Dikte: 12mm

LINOPAINT is een multiplexproduct dat kruislings is opgebouwd uit duurzame okoumé fineren. Deze plaat is voorzien van een schilderklare melamine filmlaag van 280 gr/m2 (1 zijde lichtgrijs / andere zijde wit) waardoor deze direct dekkend afgeschilderd kan worden.

Okoume is een zachtroze houtsoort met een gelijkmatige structuur. Dit product verenigt slijtvastheid met hoge kwaliteit en leent zich bij uitstek voor toepassingen buiten zoals; boeiboorden, overstekken, reclameborden en de buitengevel waar sterkte en duurzaamheid een pré zijn.

 

Wij adviseren om de zaagranden en boorgaten van de plaat 2 maal te behandelen met een randsealer en daarna een dekkend verfsysteem in één laag aanbrengen op zowel voor- en achterkant. Volg nadrukkelijk de verwerkingsvoorschriften van de (verf)producent op. Slechts licht ontvetten en opschuren alvorens het aanbrengen van de verflaag, dus arbeids- en tijdbesparend en u minder verf benodigd bent. Dit product heeft 20 jaar garantie op delaminatie, mits voldaan word aan bovenstaand advies.

OF