0

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Historie

Van der Vleuten Bouwmaterialen, in regio Eindhoven beter bekend als "De Vleut", is opgericht in 1955 door Adriaan van der Vleuten. De officiële naam was toen nog A.M. van der Vleuten hout- en slopersbedrijf.

Het begon allemaal in de Zandstraat in Best. Van daar uit voerden we voornamelijk sloopwerk uit en verkochten de nog bruikbare materialen. Het sloopwerk werd met de jaren minder, voornamelijk door de steeds strengere milieu eisen en het aanbod in nieuwe bouwmaterialen groeide gestaag.
In 1973 verhuisde het bedrijf naar de locatie waar we nu nog steeds gevestigd zitten: Boslaan Zuid 13 te Best. Dit terrein is gelegen in een bosrijke omgeving. Het terrein is in totaal maar liefst 3 hectare groot.
Tot begin jaren 80 werden er sloopwerkzaamheden uitgevoerd. Toen moest er een beslissing genomen worden; of de sloopwerkzaamheden of de verkoop van de bouwmaterialen word voortgezet. De keuze is toen gevallen op het verkopen van bouwmaterialen, zodat er tot op heden helemaal niets meer door ons gesloopt word.
"25.000 vierkante meter winkel plezier"
Het bedrijf is nog steeds een zelfstandige onderneming, in handen van de familie van der Vleuten. Inmiddels is de derde generatie aan het roer van het bedrijf. De verkoop van nieuwe bouwmaterialen tegen scherpe prijzen is de voornaamste doelstelling. Met daarnaast ook nog de verkoop van diverse gebruikte bouwmaterialen. Wij zijn vrij uniek in onze branche omdat we zowel nieuwe als gebruikte materialen verkopen. Als we onze positie op de markt zouden moeten weergeven, dan zouden we tussen een bouwmarkt en groothandel inzitten. Veel voorraad, scherpe prijzen en verkoop aan particulieren en bedrijven. Bezorgen is mogelijk in heel Nederland, informeer naar de voorwaarden.

Het assortiment is zeer divers en de voorraden zijn groot. Klik hier om een gedeelte van ons assortiment te bekijken. Het is niet mogelijk om al onze materialen op onze website te plaatsen, zoekt u iets wat niet op de website staat neem dan gerust contact met ons op.